حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

رزمایش 10 روزه یگان اتمی تاکتیکی ارتش کره شمالی

رسانه‌های کره شمالی از برگزاری یک رزمایش از سوی یگان اتمی تاکتیکی ارتش این کشور خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۱ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری یونهاپ به نقل از رسانه‌های کره شمالی گزارش داد که «یگان اتمی تاکتیکی ارتش کره شمالی» یک رزمایش چند روزه برگزار کرده است.

به گفته خبرگزاری کره جنوبی، این رزمایش از روز 29 سپتامبر(7 مهر) آغاز شده و تا 9 اکتبر(17 مهر) به مدت 10 ادامه داشته است.

طی روزهای اخیر آزمایش موشکهای بالستیک کره شمالی و برگزاری رزمایش موشکی مشترک کره جنوبی و ایالات متحده در شبه جزیره کره باعث افزایش تنشها در این منطقه شده است.

رسانه های دولتی کره شمالی همچنین گزارش دادند که کیم جونگ اون رهبر کره شمالی بر تمرینهای یگان سلاحهای اتمی تاکتیکی این کشور نظارت داشته است.

این رزمایش اتمی کره شمالی احتمالا در واکنش به رزمایش موشکی سئول و واشنگتن انجام شده است.

خبرگزاری KCNA نوشته، در حالیکه آمریکا و کره جنوبی درحال برگزاری رزمایش دریایی بودند کیم جونگ اون در حال راهنمایی دادن و نظارت بر رزمایش یگان سلاحهای اتمی تاکتیکی این کشور بوده است.

براساس این گزارش، در این رزمایش این یگان ارتش کره شمالی، تمرین پرتاب موشکهای بالستیک با شبیه سازی بارگیری کلاهکهای اتمی تاکتیکی نیز برگزار کرده است.

کره شمالی روز شنبه در واکنش به انتقادات آمریکا و متحدانش اعلام کرد آزمایش‌های موشکی این کشور جنبه دفاعی دارند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سخنگوی سازمان هوانوردی کره شمالی گفت:‌ «آزمایش‌های موشکی ما اقداماتی عادی بوده و اقداماتی در راستای دفاع از خود و محافظت از امنیت و صلح منطقه در برابر تهدیدات نظامی آمریکا هستند».

برگزاری رزمایش یگان اتمی کره شنالی درحالیست که اخیرا سخنگوی وزارت دفاع آمریکا مدعی شده بود کره شمالی احتمالاً در حال آماده شدن برای آزمایش سلاح هسته‌ای است.

«پاتریک رایدر» در جمع خبرنگاران گفته: «کره شمالی احتمالاً برای آزمایش هسته‌ای جدید آماده می‌شود. اگر آنها چنین آزمایشی انجام دهند، از نظر ما مرتکب یک اقدام تنش‌زای جدی شده‌اند.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار